El proper 12 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la marxa popular a Breda i rodalia organitzada per l’Associació de Veïns Vilatans de Breda. La sortida serà a les 9 del matí al Poliesportiu Municipal, que també serà el punt d’arribada. Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 7.30 hores. El preu de la inscripció és de 8€ que inclouen la participació a la marxa, esmorzar a l’arribada, un obsequi i un record típic de Breda. A més tots els participants tindran a la seva disposició vestidors, dutxes i serveis. Per als menors d’11 anys la inscripció és gratuïta.

En aquesta 18a edició s’allarga la distància fins a completar un recorregut de 12.860 metres pels termes de Breda i Sant Feliu de Buixalleu (Gaserans), que es poden fer corrent o caminant. Aquest any la marxa s’endinsarà encara més pels camins rurals que voregen el municipi, arribant fins a un 85% del total per camins de sorra i menys d’un 15% d’asfalt.

Vessant solidari

La marxa popular per Breda i rodalia de l’Associació de Veïns Vilatans de Breda torna a complir una funció solidària. Una part dels beneficis es repartiran entre Càritas Parroquial de Breda i la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona per als seus projectes d’abast local; i la ONG ‘Ajuda en Acció’ de Granollers, per al seu projecte ‘Cooperació a Equador – Terratrèmol abril 2016, que aporta fons a la zona del país sud-americà devastada per un terratrèmol de magnitud 7,8 a l’escala Richter el passat 16 d’abril. La organització del Vallès Oriental participarà també en l’organització de l’acte col·laborant en temes de logística i personal.

La organització disposarà de fulls d’inscripció el dia de la prova. Si voleu formalitzar-la abans us la podeu descarregar al següent enllaç i presentar-la al punt d’inscripcions abans de l’inici de la marxa:

FULL INSCRIPCIÓ

A continuació podeu veure el cartell promocional de l’acte: