El proper dijous 12 d’octubre l’Associació de Veïns Vilatans de Breda organitza una nova edició de la marxa per Breda i rodalia, activitat que s’ha convertit en un clàssic del municipi. La marxa es celebra des de l’any 1999 i enguany arribarà a la seva 19a edició.

La sortida de la prova serà a les 9 del matí des del poliesportiu municipal, punt que també acollirà l’arribada. El termini d’inscripcions s’obrirà a les 7.30 a la sortida, i tindrà un preu de 8€. Els nens i nenes de fins a 11 anys que vagin acompanyats d’un adult tindran la inscripció gratuïta. Inclou l’accés a la cursa i l’esmorzar, un obsequi i un record típic de Breda, que els participants recolliran a l’arribada. A més, els participants podran utilitzar els vestidors i les dutxes del poliesportiu a mida que vagin arribant.

Com cada any, l’ONG ‘Ajuda en acció’ de Granollers col·laborarà en l’organització de la prova amb l’Associació de Veïns Vilatans de Breda, que donarà una part dels beneficis de la marxa a l’organització del Vallès. La donació d’aquest any es destinarà al programa d’ajut social a Catalunya ‘Aquí també’, consistent en beques menjador, ajudes per a material escolar o tallers de formació per als pares de nens en risc d’exclusió social. Una altra part dels beneficis es destinarà a projectes solidaris d’entitats del municipi, com les delegacions de Breda de la Fundació Oncolliga Girona i Càritas.

L’edició d’aquest any repetirà el recorregut que es va estrenar l’any 2016, amb un itinerari de 12,8 quilòmetres entre Breda i Sant Feliu de Buixalleu. La majoria del recorregut utilitza els camins de les rodalies, arribant fins a un 85% del traçat en superfície de terra, i només un 15% sobre asfalt.

Podeu obtenir el full d’inscripció a la prova al següent enllaç: BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ MARXA POPULAR 2017