El proper diumenge 28 de juliol a partir de les 19 hores la plaça del Claustre acoliirà la 1a Gala Lírica “Els Claustres de Breda”. L’esdeveniment és un recital que comptarà amb l’actuació de sopranos, tenors i barítons, així com la presència de la concertista de castanyoles Margarita Ponce com a artista convidada i l’acompanyament del pianista Héctor Valls. Tot això sota la direcció de la professora de cant Maria Àngels Surroca i la direcció d’escena i vestuari de Joaquim Mayugo.

L’espectacle comptarà amb les veus de Joana Canalias, Izíar Espinar, Montserrat Melero, Rosa Mari Ramírez i Yolanda Sánchez com a sopranos; Andreu Miret i Andrés Hernández com a tenors i el baríton Néstor Pindado.

La 1a Gala Lírica “Els Claustres de Breda” és un acte organitzat per l’Ajuntament de Breda amb la col·laboració del Cercle Bredenc, el grup de teatre Nit i Dia i el Taller de Músics de Breda. Amb esdeveniments com aquest es treballa en reforçar la nova plaça del Claustre en un espai que tingui cabuda dins de la vida pública bredenca, després de la seva rehabilitació i recuperació mesos enrere.