El cap de setmana del 16 i el 17 d’octubre es celebrarà el primer torneig d’escacs “Vila de Breda” a la Sala Polivalent del Centre Cívic 1 d’Octubre. La competició tindrà lloc en horari matinal, de 9h a 13h. El torneig és obert a tots els aficionats dels escacs, sense importar el nivell. La inscripció és gratuïta i s’ha de formalitzar a través de WhatsApp al número de telèfon 654 960 119 (Jordi Yuste). En el moment de la inscripció caldrà indicar nom i cognoms del participant, així com la data de naixement. El termini d’inscripcions romandrà obert fins el proper 30 de setembre.

El torneig tindrà tres categories dividides per edats: infantil (10-14 anys), juvenil (15-18 anys) i sènior (majors de 19 anys). En cas que el número d’inscripcions superi els càlculs i no es pugui acabar el torneig durant el cap de setmana per la gran quantitat de partides necessàries es reprendria durant el cap de setmana del 23 i el 24 d’octubre.

Aquest torneig d’escacs forma part d’una iniciativa que busca introduir la pràctica dels escacs dins la vida social bredenca. Si la iniciativa té èxit pot acabar derivant en accions com classes per a principiants i/o aficionats o fins i tot la creació d’un club d’escacs al municipi. L’Ajuntament de Breda i l’Espai Jove de Breda coordinen l’organització d’aquest esdeveniment, que sorgeix a través d’una iniciativa particular a través d'”eAgora”, l’aplicació d’informació i contacte entre administració, entitats i vilatans, en la que podreu trobar totes les notícies sobre Breda. La podeu trobar a la botiga d’aplicacions del vostre smartphone.