El proper diumenge 13 d’octubre l’Associació de Veïns Vilatans de Breda organitza una nova edició de la marxa solidària a Breda, activitat que s’ha convertit en un clàssic del municipi. La marxa es celebra des de l’any 1999 i enguany arribarà a la seva 21a edició.

La sortida de la prova serà a les 9 del matí des del poliesportiu municipal, punt que també acollirà l’arribada. El termini d’inscripcions s’obrirà a les 7.30 a la sortida, i tindrà un preu de 10€. Els nens i nenes de fins a 11 anys que vagin acompanyats d’un adult tindran la inscripció gratuïta. Inclou l’accés a la cursa, l’esmorzar i un obsequi, que els participants recolliran a l’arribada. A més, els participants podran utilitzar els vestidors i les dutxes del poliesportiu a mida que vagin arribant. L’edició d’aquest any tindrà un recorregut de 12,8 quilòmetres per les pistes forestals de Breda i Sant Feliu de Buixalleu.

Com cada any, l’ONG ‘Ajuda en acció’ col·laborarà en l’organització de la prova amb l’Associació de Veïns Vilatans de Breda, que donarà els beneficis de la marxa a l’organització. La donació d’aquest any es destinarà al programa d’ajut social a Catalunya ‘Aquí també’, consistent en beques menjador, ajudes per a material escolar o tallers de formació per als pares de nens en risc d’exclusió social.