El proper diumenge 2 d’agost a partir de les 19 hores la plaça del Claustre acoliirà la 2a Gala Lírica “Els Claustres de Breda”. L’espectacle comptarà amb les veus de Rosa Mari Ramírez i Alba Taverna com a sopranos i els tenors Andreu Miret, Arnau Torres i Julio Fernández-Cancio. La Gala Lírica “Els Claustres de Breda” es presenta en format concurs, en el que el públic i un jurat especialitzat en decidiran el guanyador o la guayadora.

L’esdeveniment comptarà amb la presència com a artistes convidades de les sopranos Itziar Espinar i Montserrat Melero, guanyadora i segona classificada de l’edició de 2019 respectivament, així com el guitarrista Jordi Vives. Héctor Valls al piano i Xavier Casademont al baix completaran l’acompanyament musical. Tot això sota la direcció de la professora de cant Maria Àngels Surroca i la direcció d’escena i vestuari de Joaquim Mayugo. L’Anna Colomé serà l’encarregada de presentar la gala.

La Gala Lírica “Els Claustres de Breda” és un acte organitzat per l’Ajuntament de Breda amb la col·laboració del Cercle Bredenc, el grup de teatre Nit i Dia i el Taller de Músics de Breda. Amb esdeveniments com aquest es treballa en reforçar la nova plaça del Claustre en un espai que tingui cabuda dins de la vida pública bredenca, després de la seva rehabilitació i recuperació mesos enrere.