El proper dijous 28 de setembre a les 10 del matí es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament la segona Taula Empresarial i Industrial de Breda, un espai d’interlocució i de treball amb les empreses i l’administració per abordar els diferents reptes de l’activitat empresarial i industrial, centrada en els polígons d’activitat econòmica.

 La jornada començarà amb una presentació del servei d’atenció a l’empresa industrial (SAEI). A continuació es presentaran exemples d’èxit de diverses empreses, a càrrec de representants de la unió de polígons industrials de Catalunya (UPIC). La jornada acabarà amb una posada en comú de les necessitats del sector empresarial i industrial de Breda.

La Taula Industrial i Empresarial de Breda està promoguda per l’Ajuntament de Breda i el Consell Comarcal de La Selva arran del ‘Pla de Millora de la Competitivitat’ engegat l’any 2015. L’objectiu del Pla és generar una sèrie de serveis i propostes de valor per a permetre una especialització i millora del teixit industrial sobre les bases d’un creixement econòmic sostenible, tant de la població com del territori.

Per a més informació i confirmacions d’assistència es pot enviar un correu electrònic a competitivitat@selva.cat.