El proper diumenge 3 d’agost a partir de les 20 hores la plaça del Claustre acoliirà la 2a Gala Lírica “Els Claustres de Breda”. L’espectacle comptarà amb les veus d’Alba Boix, Alba Mur, Rosa-Mari Ramírez i Alba Taverna com a sopranos, la mezzosoprano Ariadna Vila, el tenor Andreu Miret, el baríton Pau Camero i els barítons/baix Xavier Casademont i Joan Carles Esteve. La Gala Lírica “Els Claustres de Breda” es presenta en format concurs, en el que el públic i un jurat especialitzat en decidiran el guanyador o la guanyadora.

L’esdeveniment comptarà amb l’acompanyament musical del pianista Héctor Valls al piano. Tot això sota la direcció de la professora de cant Maria Àngels Surroca i la direcció d’escena i vestuari de Joaquim Mayugo. L’Anna Colomé serà l’encarregada de presentar la gala.

La Gala Lírica “Els Claustres de Breda” és un acte organitzat per l’Ajuntament de Breda amb la col·laboració del Cercle Bredenc, el grup de teatre Nit i Dia i el Taller de Músics de Breda. Amb esdeveniments com aquest es treballa en reforçar la nova plaça del Claustre en un espai que tingui cabuda dins de la vida pública bredenca, després de la seva rehabilitació i recuperació mesos enrere.