El proper 7 de maig a partir de les 10 del matí es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament la tercera Taula Empresarial i Industrial de Breda, un espai d’interlocució i de treball amb les empreses i l’administració per abordar els diferents reptes de l’activitat empresarial i industrial, centrada en els polígons d’activitat econòmica. En aquesta ocasió les ponències aniran dirigides a línies de finançament i subvencions per a empreses industrials.

La jornada començarà amb una benvinguda de l’Ajuntament, per passar després a una presentació de les línies de finançament disponibles per a les empreses. Posteriorment hi haurà un torn de preguntes on els assistents podran resoldre els seus dubtes referents a l’ús d’aquests recursos en l’activitat de les seves empreses.

La Taula Industrial i Empresarial de Breda està promoguda per l’Ajuntament de Breda i el Consell Comarcal de La Selva arran del ‘Pla de Millora de la Competitivitat’ engegat l’any 2015. L’objectiu del Pla és generar una sèrie de serveis i propostes de valor per a permetre una especialització i millora del teixit industrial sobre les bases d’un creixement econòmic sostenible, tant de la població com del territori.

Per a més informació i confirmacions d’assistència es pot enviar un correu electrònic a competitivitat@selva.cat.