El proper cap de setmana del 27 i el 28 d’abril Breda celebrarà el tercer Dia de la Dansa del municipi. L’activitat s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Dansa, el 29 d’abril, data establerta per la UNESCO l’any 1982. Les activitats començaran dissabte 27. A partir de les 17 hores la plaça Lluís Companys es convertirà en un gran escenari on el ball serà el gran protagonista en diferents disciplines.

Durant la jornada hi hauran diverses propostes, des de balls tradicionals catalans a ritmes d’arreu del món, així com coreografies grupals. Entre els estils que s’hi podran veure hi ha dansa clàssica, sevillanes, country, zumba, sardanes hip-hop, swing i breakdance.

Diumenge 28 a les 12 del migdia la plaça del Convent aconllirà la 1a balla de “Swing Lindy Hop”, un estil popularitzat als anys 20 del segle passat a la ciutat de Nova York. Es celebrarà una “Masterclass” oberta a tothom seguida d’una exhibició de ball de “Laura i Micol”, professors d’aquesta modalitat de ball. L’activitat finalitzarà amb un concert de “Nummulit Trio”.

El Dia de la Dansa de Breda s’emmarca en una proposta de dinamitzar l’oferta cultural i d’oci de la Vila amb la programació de diferents jornades temàtiques.