El proper diumenge 27 de maig Breda celebrarà la 53a edició de l’Homenatge a la Vellesa. Els vilatans majors de 70 anys seran els protagonistes d’una jornada destinada a reconèixer la seva labor tant al dia a dia com durant la seva vida al municipi. Els actes començaran a les 9.30 hores amb la trobada dels homenatjats al Cercle Bredenc. A 10 hores tindrà lloc la Missa a l’Església Parroquial.

A les 12 del migdia es tornarà al Cercle Bredenc, on tindrà lloc l’espectacle musical “La Salsa de la Vida” un muntatge de Jaume Fugarolas que compta amb la participació de la banda del Taller de Músics de Breda i altres entitats i vilatans. Els espectadors coneixeran la Salsa, un personatge que apareix a escena amb les seves Salsetes, i es sorprèn amb les novetats i la salsa que es troba en l’espectacle. El repertori inclou variants de diferents estils com la Rumba, la Rumba Catalana, el Mambo, el Txa-Txa-Txa i ritmes Afro-Cubans entre d’altres, gràcies a cançons de referents com Tito Puente, Rubén Blades, Txarango, Gato Pérez o Pérez Prado.

Un cop acabats els actes matinals es donarà pas al tradicional dinar d’homenatge que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal a partir de les 14 hores. A partir de 16.30 hores començarà una sessió de ball amb el músic Artur Borrell, que servirà com a fi de festa.

Consulta el programa d’actes aquí: PROGRAMA D’ACTES 53 HOMENATGE A LA VELLESA