L’Ajuntament de Breda organitza aquest dijous 3 de març un acte públic per a informació a la població sobre la situació del trasllat dels alumnes d’ESO al nou institut de cara al curs 2016/17. La trobada serà a les 20 hores a la Sala Polivalent del Centre Cívic. Després de la xerrada informativa hi haurà una ronda oberta de preguntes del públic.

Per part del Departament d’Ensenyament serà present Josep Fernández, adjunt de direcció dels Serveis Territorials de Girona. També intervindran Elena Herberg, directora de l’Institut Vescomtat de Cabrera d’Hostalric, i Mònica Ruscalleda, cap d’estudis adjunta del centre. Representant l’Ajuntament de Breda hi haurà el seu Alcalde, Dídac Manresa, i el Regidor d’Educació, Andreu Pujol.

Durant el curs actual, els alumnes de 1r d’ESO de Breda han estrenat la secció local de l’Institut Vescomtat de Cabrera d’Hostalric. Amb l’entrada de la línia de 2n de secundària per al curs vinent, aquest espai ja no podrà continuar fent la mateixa funció i es traslladarà als alumnes a un nou centre de mòduls prefabricats a la Plaça de les Escoles, a tocar de l’Escola Montseny. En l’acte dels proper dijous s’exposarà als assistents la situació actual i es contestarà a les preguntes que es puguin plantejar.

  • Lloc: Sala Polivalent del Centre Cívic
  • Horari: Dijous 3 de març, a les 20 hores