La Plataforma Unitària per la República Catalana de Breda organitza el proper divendres 22 de setembre a les 20 hores un acte unitari a favor del Sí a la votació del referèndum d’autodeterminació de Catalunya del proper 1 d’octubre. El Centre Cívic serà l’escenari de la cita, on seran presents Chakir el Homrani, Diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i regidor d’ERC a l’Ajuntament de Granollers; Natàlia Figueras, Diputada al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i regidora del PDeCat a l’Ajuntament de Maçanet de la Selva; Mariona Pasqual, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Sant Celoni i Carles Ferreira, secretari d’acció política de MES i assessor a l’Ajunament de Girona.

Creada al mes d’octubre del 2016, la Plataforma Unitària per la República Catalana de Breda acull la majoria d’actors polítics del municipi, així com altres actors socials de la Vila. Des de la seva fundació ha organitzat diverses xerrades i debats relacionades amb diferents aspectes de l’organització del futur cas català en cas d’assolir la independència.

La Plataforma, sorgida d’una iniciativa ciutadana, es compromet a impulsar i donar suport al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat en totes les mesures que es decideixin prendre pel que respecta al procés d’independència de la nació catalana.