Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones el proper diumenge 25 de novembre diverses entitats i col·lectius del municipi organitzen diversos actes durant tot el cap de setmana. El divendres 23 a les 19 hores a l’Espai Jove diversos grups que van participar al Casal Jove del passat mes de juliol presentaran una sèrie de tres vídeos sobre igualtat de gènere fets per ells mateixos i basat en les seves experiències. Aquesta acció ha derivat en una campanya sobre igualtat de gènere que posa de manifest temes com la diversitat sexual, el respecte, el micromasclisme, el control en les relacions de parella, la discriminació de gènere o la igualtat, entre d’altres.

El dissabte 24 de novembre a les 18 hores i també a l’Espai Jove el col·lectiu Malves Breda presentarà un acte on es visualitzaran tres curtmetratges sobre violència masclista. Després de la visualització dels vídeos tindrà lloc un debat i un espai de reflexió i conscienciació.

Finalment, diumenge 25 a les 11 hores al Centre Cultural Els Forns Dones de Breda farà un acte en record i homenatge a les víctimes de violència de gènere i la lectura d’un manifest.