La Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de l’Habitatge ha obert el termini de presentació de sol·licituds a ajudes per a pagament del lloguer. Per a persones fins a 35 anys el termini ja es troba obert i continuarà fins el 5 d’abril. Per a persones amb 36 anys o més el termini estarà obert de l’11 d’abril al 12 de maig.

S’hi poden acollir els titulars de contractes de lloguer que sigui el seu domicili habitual i permanent. Per aquest motiu cal estar empadronat en aquell habitatge. La quantia de la subvenció serà com a màxim de 2.400€, per a persones que paguin un lloguer no superior a 650€ a la demarcació de Girona i no superior a 900€ a la demarcació de Barcelona. Per a famílies nombroses l’import màxim de lloguer pot arribar a 900€.

Les persones empadronades a Breda que vulguin accedir a aquest servei poden fer-ho dirigint-se a l’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny, a Sant Celoni. Podeu trobar la direcció i les dades de contacte de l’oficina clicant aquí. Per altra banda, també es pot fer la tramitació de forma telemàtica. Trobareu tota la informació i l’enllaç per fer la sol·licitud aquí.