Aquest dissabte 23 d’abril tindrà lloc una nova Diada de Sant Jordi.Un any més podreu gaudir de diversos llibres escrits per vilatans bredencs, que podreu trobar al mercat de roses i llibres de la plaça i posteriorment a diversos comerços del municipi

El Montseny desaparegut, d’Andreu Pujol. Un recull inèdit de més de 350 imatges antigues de diferents aspectes de la vida al Massís del Montseny. Unes imatges que mostren els contrastos de la vida al Montseny a finals del s.XIX i principis del s.XX, un territori amb una gent ben arrelada a la terra, el bosc i les tradicions i que a la vegada, a causa de la seva proximitat a la gran ciutat, va ser descobert per excursionistes i burgesos estiujants, que també apareixen dins aquell recull de fotografies.

Amb l’aigua al coll, de Xavier Castanyer. Una nova entrega de les aventures d’en Roc i la Bruna, la col·lecció de literatura infantil i juvenil creada pel director del Museu Municipal Josep Aragay. La història té lloc l’any 1493, en un vaixell que es troba travessant l’atlàntic, rumb al Nou Món. Envoltats d’oficials corruptes i mercenaris traïdors en busca de l’or de les Índies, en Roc i la Bruna s’hauran d’enfrontar als perills més grans de l’oceà, a les armes mortals dels mariners i als enigmes més foscos d’una civilització desconeguda. 

Troba més informació sobre aquests dos llibres als següents enllaços:

Nació Digital Baix Montseny entrevista a Andreu Pujol

Ressenya de l’editorial Pamsa de “Amb l’aigua al coll”