Aquest divendres 23 d’abril tindrà lloc una nova Diada de Sant Jordi. A Breda hi ha una sèrie de vilatans que en els darrers mesos han publicat un o més llibres. Es poden trobar diferents estils com novel·les històriques, ciència ficció, novel·la negra, relat curt o assaig. A continuació podeu trobar petites ressenyes d’aquestes publicacions:

L’increïble cas de l’ardiaca de noranta anys, de Jordi Coll Vinyoles. Novel·la policíaca que transcorre a Girona on la René, inspectora, afronta el seu primer cas d’assassinat. Una investigació que connecta conceptes tan llunyans com el barri vell de Girona, una missió a l’Índia, un convent de monges o el Tercer Reich. Un thriller on res és el que sembla i qualsevol cosa és possible.

Pirates terra endins és la primera publicació de Jordi Prat. Una novel·la curta que explica la història del municipi fictici de Castell de Munt, que és atacat pels pirates. Els seus vilatans, a base de destresa i enginy, no posaran les coses fàcils als invasors. Un cop acabada la lluita uns joves del poble s’embarquen a una aventura a les Amèriques.

El llegat secret de Breda, de Toni Benavente. Una ficció històrica en la que el Monestir de Sant Salvador de Breda amaga el secret més ben guardat per càtars, templers i benedictins. Un llegat secret que es manifestava com un fre al poder de la Cúria romana i un vehicle d’heretgia. Benavente també ha publicat Templum Cathari Benedicti, una versió més extensa i revisada de l’aventura de “El llegat secret de Breda”.

Rock & Brand: reflexiones sobre marketing y branding a través del Rock&Roll. Assaig de Pere Maymí en el que que reflexiona sobre les diferents disciplines del màrqueting i el branding a través de la trajectòria de les bandes més importants de la història del rock i les cançons més conegudes del gènere. Un llibre escrit amb un llenguatge planer que busca que el lector pugui arribar a raonaments concrets per a posar-los en pràctica.

Tots aquests llibres es poden trobar a diferents comerços de Breda com El Trèvol o l’Estanc Rodà, i estaran disponibles al mercat de Sant Jordi. Properament també estaran disponibles a la Bilbioteca Municipal.