L’Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda organitzen una campanya per a incentivar l’ús de l’armari electrònic per a recollir comandes fora de l’horari comercial situat al Centre Cívic 1 d’Octubre. El cap de setmana del 24 i el 25 de juliol tothom podrà guanyar vals de compra als establiments de la UBIC que es trobaran dins dels calaixos d’aquest armari. Per participar només s’ha de fer una compra als establiments associats i demanar el tiquet per acreditar la compra, que s’haurà de portar al Centre Cultural Els Forns. Un cop validat el tiquet rebreu un codi, que s’haurà d’introduir al panell numèric de l’armari electrònic. En cas que el codi de seguretat sigui correcte s’obrirà una de les portes, que contindrà vals de compra.

L’armari electrònic per a recollir comandes fora de l’horari comercial té un funcionalment senzill. El client només haurà de donar el seu número de telèfon mòbil per a poder rebre la notificació quan la seva comanda estigui disponible. El comerciant preparà la comanda i a través d’una aplicació informarà al sistema del seu lliurament a l’armari, introduint el número de telèfon del client. Un cop lliurada la comanda l’aplicació generarà un codi d’obertura i enviarà la notificació al client, que haurà d’introduir aquest codi a la pantalla de l’armari. El codi serà diferent per a cada comanda i es generarà de forma automàtica.

L’armari electrònic per a recollir comandes suposa una nova via per a desenvolupar el comerç al municipi, ja que obre la possibilitat de recollir els productes fora de l’horari comercial. D’aquesta manera el client pot fer una comanda i recollir-la en el moment més adient segons les seves activitats diàries.