La connexió a internet d’alta velocitat a Breda de forma gratuïta és ja una mica més fàcil gràcies als punts de connexió “Wi-Fi” que s’han habilitat a diversos espais públics: la plaça de la Vila, la plaça Lluís Companys, el Centre Cívic 1 d’Octubre, l’Espai Jove i la Zona Esportiva. A partir d’ara serà possible connectar un dispositiu com un smartphone  a una xarxa “Wi-Fi” d’alta velocitat, pública i de franc des d’aquests punts. El temps de connexió a la xarxa és limitat en el temps per a donar opció a tothom a accedir-hi.

La instal·lació d’aquests punts de connexió a internet sense cables s’ha realitzat gràcies a la participació de Breda a la iniciativa “Wi-Fi 4 EU”, un programa de la Comissió Europea que té l’objectiu de proporcionar l’accés a la xarxa de les persones que es troben en tot el territori de la Unió Europea. Consisteix en oferir connexió a internet d’alta qualitat a través de punts d’accés “Wi-Fi” gratuïts a espais públics com places, parcs, edificis administratius o equipaments públics, entre d’altres.

La Comissió Europea atorga als ajuntaments dels municipis participants una subvenció de 15.000€ per a dur a terme la instal·lació i el manteniment del projecte. Breda és un dels 150 municipis catalans que s’han adherit al programa.