Consulta el ban en format PDF:  BAN DEL 23 DE MARÇ SOBRE LA SITUACIÓ ACTUAL

Al llarg dels darrers dies s’ha confirmat a la nostra població almenys un cas de covid-19. La confirmació de la presència del virus a la nostra vila no ha de servir per crear un clima d’alarma, sinó per reafirmar-nos en el camí adequat, que no és altre que el del confinament domiciliari, distanciament social i només sortir a l’exterior en els supòsits taxats al decret del govern de l’Estat Espanyol.

És ben cert que ens els propers dies i setmanes hi haurà, de ben segur, nous casos a la nostra vila. L’Ajuntament no disposarà d’aquesta informació ja que els protocols de Salut són estrictes i el sistema sanitari es troba al llindar de la seva capacitat. Si us plau, siguem responsables totes i tots plegats amb les informacions no contrastades i que només ajuden a crear caos i por de manera no justificada. Estiguem a l’alçada en aquesta hora greu que ens trobem.

Així, recordar que les mesures de seguretat i protecció són les mateixes, independentment del nombre de casos que hi pugui haver al llarg de les properes setmanes:  confinament domiciliari, només sortir a l’exterior pels motius permesos i sempre mantenint distanciament social.

L’Ajuntament resta operatiu i en funcionament per, entre d’altres, donar resposta a les necessitats que puguin sortir derivades del confinament i que afectin als col·lectius més vulnerables. Dia a dia anem actualitzant a través de les diferents xarxes socials informació de servei referent a la pandèmia que ens afecta globalment i també localment.

Des de l’Ajuntament us demanem que entre totes i tots fem cas de les normes que les autoritats sanitàries han implantat i treballem plegats perquè aquesta situació complicada i incerta passi el més ràpidament possible.

Bredencs i bredenques, cuideu-vos molt, cuidem-nos molt.

Així ho faig saber per a general coneixement

Dídac Manresa Molins

Alcalde de la Vila de Breda

Breda, 23 de març de 2020