Un cop acabat el recompte de totes les entitats i associacions que van organitzar actes en benefici de ‘La Marató’ de TV3 la suma recaptada al municipi és de 2.357,60€. El passat 18 de desembre, coincidint amb l’emissió de ‘La Marató’, fins a una desena d’entitats i associacions van celebrar diversos actes en els quals es podia aportar un donatiu.

‘Can Tothom’, l’AMPA de l’Escola Montseny, la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona, les voluntàries de ‘Manualitats Rosa’ i el grup local del PDECat van participar amb diverses parades solidàries al mercat de la plaça Lluís Companys. A la mateixa plaça l’Esplai ‘No Ploris Mai’ i el Taller de Músics també van col·laborar amb jocs per a la mainada i una actuació musical, respectivament. Durant el matí també van tenir lloc els entrenaments lliures de motocròs organitzats pel club ‘Terra del Fang’ al circuit del final del Passeig de les Escoles i la tallada artística organitzada per l’Associació de Veïns i Vilatans de Breda. Els actes matinals es van completar amb una cercavila dels Gegants de Breda, que va organitzar una rifa. Per la tarda va tenir lloc la cinquena edició del pessebre vivent de Dones de Breda. L’entitat també va col·laborar amb ‘La Marató’ amb 0,50€ de cada entrada venuda.

A més de les entitats i associacions participants cal destacar la generositat tant dels seus membres com de la resta de vilatans que van aportar diferents quantitats fins a arribar a la suma total.