La nit del divendres 26 d’octubre al dissabte 27 s’habilitarà un any més el bus “Tornabé” a Fires de Girona. Sortirà de diverses poblacions de La Selva sud com Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu. És una iniciativa de l’Oficina Jove de la Selva per a que tots els joves que desitgin anar a Fires de Girona ho puguin fer de forma còmoda i segura.

La sortida de Breda serà a les 21.45 hores des de la marquesina de l’Avinguda Catalunya. La tornada serà de matinada, amb la sortida de Girona prevista a les 4.00 hores. Els tiquets tenen un preu de 4€. La inscripció es pot fer a l’Espai Jove de Breda o a l’IPunt d’Hostalric fins el 24 d’octubre.

El bus “Tornabé” és un servei per a joves a partir de 16 anys. Els menors d’edat hauran de portar una autorització firmada pels seus pares juntament amb la inscripció. Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Espai Jove de Breda els dimecres i els divendres de 16 a 20 hores o contactar-hi a través de les seves xarxes socials.