Ahir dimecres al migdia s’ha fet al Centre Cívic l’entrega a Càritas Parroquial els lots de joguines de la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina’. Aquesta iniciativa solidària està impulsada per la Federació de Comerç de la Selva i  la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda, amb la col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’ .

 A l’acte han estat presents membres de la Federació de Comerç de La Selva, organitzadora de la campanya; representats de la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda i de ‘La Caixa’, entitats col·laboradores; Càritas Parroquial, distribuïdora de les joguines als beneficiaris de la campanya i l’alcalde de Breda, Dídac Manresa, representant a l’Ajuntament del municipi. 34 nens i nenes d’entre 0 i 12 anys del municipi seran els beneficiats de la campanya, rebent lots de joguines adients a l’edat de cada nen.

La campanya a Breda ha recaptat 575 euros entre la donació de l’Obra Social ‘La Caixa’ i l’aportació dels restaurants de Breda participants al ‘Gastrosolidari’ que va tenir lloc durant la Fira de l’Olla els passats 8 i 9 d’octubre. Els restaurants Can Mariano, Fonda Santa Anna, El Romaní de Breda i Els Tres Pins van aportar una quota solidària d’un euro de cadascun dels menús que van servir durant la fira. La Unió de Botiguers i Comerciants de Breda va utilitzar aquesta quantitat per confeccionar els lots de joguines, la compra dels quals es va realitzar entre diversos comerços associats a la UBIC. Càritas Parroquial del municipi és l’entitat que s’encarregarà de distribuir els lots entre els infants i de fer-los arribar als seus destinataris la nit del 5 de gener.