El cantautor bredenc Noel Biniés ha posat en marxa amb el seu grup format per nois i noies de Breda i altres poblacions del voltant, ‘Noel Biniés i amics’, una campanya de micromecenatge a través del portal Verkami. L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar 800 euros per a gravar el seu primer disc a l’estudi ‘El Gorg Negre’ de Santa Maria de Palautordera. Amb aquesta quantitat el grup podrà fer la gravació i les mescles dels seus temes, així com la seva masterització. La quantitat demanada també contempla el disseny del disc i l’edició de diferents còpies.

A dia d’avui porten recaptats 425 euros dels 800 necessaris a falta de 36 dies pel tancament de la campanya. Com és habitual en aquesta mena de campanyes, el grup aportarà recompenses a cadascun dels seus mecenes.

Biniés va començar a composar cançons fa set anys, i des de llavors ha anat oferint concrets i gravant maquetes. La seva dedicació li ha merescut diversos premis locals, com el premi ‘Que Soni’ al millor cantautor de la Fira de Música de Cardedeu el 2012, o el segon premi en la Trobada de Cantautors de Badalona l’any 2013. Per altra banda, el passat 2015 va aconseguir un altre premi a la Fira de Música de Cardedeu, on amb la seva banda el Premi a la millor banda del música emergent del Vallès Oriental. Ara faran un pas endavant amb la gravació del seu primer disc, i aquesta campanya és el seu mitja per aconseguir-ho.

Si esteu interessats a tenir més informació i realitzar alguna aportació aquí teniu l’enllaç a la pàgina del seu projecte a Verkami: www.verkami.com/locale/ca/projects/11369-noel-binies-i-amics-primer-disc