La Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha posat en marxa la campanya ‘Sóc Responsable’, per a la identificació i esterilització de gats, gossos i/o fures. Des del passat 5 de febrer i fins el proper 5 de maig es podrà realitzar l’esterilització i identificació d’aquests animals a preus reduïts. Per adherir-se a la campanya cal dirigir-se al web socresponsable.org, omplir el formulari d’inscripció i concertar cita a un centre veterinari participant amb el número d’inscripció obtingut. S’haurà de fer una inscripció per cada animal. A Breda el centre veterinari ‘Bychuvet’, situat al C/Capellans, 8, està adherit a la campanya, fet pel qual no caldrà sortir del municipi per a dur a terme aquest tràmit.

La campanya neix amb la voluntat de controlar la sobrepoblació i evitar els abandonaments d’aquestes espècies d’animals domèstics, així com disposar dels recursos necessaris per a la seva recuperació en cas de pèrdua. En els últims 6 anys s’han tractat més de 46.000 animals a través d’aquesta campanya. L’any 2017 es van produir 8.439 esterilitzacions i 5.564 identificacions.

A més del web de la campanya, podeu obtenir més informació als fulletons explicatius i a la pàgina de facebook de l’Associació Pippa, creada recentment al municipi per a la curs dels animals, la conservació del medi ambient i el compliment de les normatives en ambdós àmbits.

A continuació trobareu tant el formulari d’inscripció com el fulletó explicatiu:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

FULLETÓ EXPLICATIU