Arran de la nova onada de contagis de Covid-19 i la situació actual que provoca l’Ajuntament de Breda ha fet canvis en la programació de les festes de Nadal d’aquest 2021. El més destacat és l’anul·lació del Parc de Nadal que s’havia de celebrar al Poliesportiu Municipal els dies 2, 3 i 4 de gener.
 
Per altra banda, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient canviarà de format per a poder compatibilitzar el compliment de les mesures sanitàries adients amb la visita d’aquests personatges que cada any desborden la il·lusió de petits i grans.
 
Els primers canvis tindran lloc l’1 de gener, amb la visita de les Patgesses Reials. La recepció serà a la plaça de la Vila de 11h a 14h, moment en que tots els infants podran fer entrega a la seva carta als Reis d’Orient. En cas que no es pugui assistir a l’esdeveniment es podrà dipositar a la Bústia Reial que s’ha instal·lat a la porta de l’Ajuntament, i que estarà fins el mateix 1 de gener. Cal que tothom que escrigui una carta escrigui clarament les seves dades personals per poder rebre resposta de Ses Majestats.
 
L’altre canvi important tindrà lloc en la Gran Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el 5 de gener. Sortirà del Passeig de les Escoles a les 18.30h. Per tal d’evitar aglomeraciones es seguirà la mateixa fòrmula que l’any passat. Sempre que sigui possible s’haurà de veure el pas de les carrosses des del balcó o el portal de casa. En cas de no viure a un carrer del recorregut es podrà anar el punt més proper al propi domicili. Es demana no seguir el recorregut de les carrosses.
 
Precisament pel fet de no poder seguir la cavalcada s’ha dissenyat un llarg i ampli recorregut, que passi pel màxim de carrers possible: Pg. de les Escoles, C/Prat, Pl. Dr. Rovira, C/ Sant Josep, Ctra. d’Arbúcies, C/Gaserans, Av. Catalunya, C/Sant Francesc, Ctra. d’Arbúcies, Av. Francesc Maciá, Av. Catalunya, C/Verge de Montserrat, C/Joan Maragall, C/Sant Sebastià, C/ Mn. Pere Prats, C/Joan XXIII, Ctra. d’Arbúcies, C/Lleida, C/Sant Hipòlit, C/Antoni Viladomat, Av. Mn. Pere Ribot, Pl. de l’Església, Pl. de la Vila, C/Nou, Ctra. d’Arbúcies, C/Sant Iscle, C/Prat, Pg. de les Escoles.