Els propers 2 i 3 de març Breda celebrarà una vegada més el Carnaval. El dissabte 2 tindrà lloc la gran rua. A les 21.30 es farà una concentració de carrosses i comparses al carrer Gispert de Jàfer, punt d’inici del recorregut a les 22 hores. Totes les carrosses participants rebran una compensació econòmica de 100€. Per altra banda, la compensació per a les comparses de 10 o més persones serà de 50€ i per a les comparses de 5 o més serà de 25€.

Un cop completada la rua hi haurà festa al Cercle Bredenc amb l’orquestra de versions Pelukass i Celtic Dj’s. A la festa tindrà lloc el concurs de carnaval. Tots els participants faran una desfilada durant la festa. El jurat estarà composat pels membres del grup Pelukass. Hi haurà diversos premiats: el primer premi està dotat en 400€, el segon en 300€, el tercer en 200€ i un per a la millor disfressa individual o en parella en 100€. Per altra banda la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda atorgarà un premi de 200€ en vals de compra a la disfressa més enginyosa. Tothom qui ho desitgi podrà participar-hi, tant com si forma part d’una carrossa o comparsa com si no. Només ha d’inscriure’s a l’OAC abans del 27 de febrer.

El diumenge 3 serà el torn de la cercavila infantil amb el Rei Carnestoltes. La sortida serà a les 16.30 hores de la plaça de la Vila i recorrerà el centre del poble fins el Cercle Bredenc, on es procedirà a la crema del Rei Carnestoltes. Un cop allà hi haurà berenar per a la mainada i animació i ball amb el grup 3/4 de 15.

En tots dos casos l’entrada és gratuïta i en cas de pluja s’anirà directament al Cercle Bredenc.

Consulta el programa d’actes a: CARANAVAL 2019 A BREDA