PROGRAMA CARNAVAL 2021

Els dies 13 i 14 de febrer Breda celebrarà una vegada més el Carnaval. Aquest 2021 la situació sanitària actual fa que sigui una edició atípica i que s’adptarà a les mesures de seguretat i les restriccions vigents.

Dissabte 13 tindrà lloc el Carnaval Virtual i Confinat. Tothom qui vulgui participar s’haurà de disfressar a casa i compartir les millors imatges a les xarxes socials etiquetant els perfils de la Comissió de Festes a Instagram -@comissiodefestesbreda- i/o a Facebook -COMISSIÓ DE FESTES BREDA-. També es poden enviar per correu electrònic a la direcció comissiodefestesbreda@gmail.com. L’entitat publicarà les imatges rebudes als seus perfils per a que tothom pugui veure les disfresses de tots els participants. Per altra banda el mateix dissabte a les 16h començarà una Rua del Rei Carnestoltes pels carrers del municipi. Recordeu que no es pot seguir la carrossa.

Diumenge 14 tindrà lloc una segona Rua del Rei Carnestoltes pels carrers de Breda, aquest cop a partir de les 10.30h. A la tarda, a partir de les 16h, la plaça Lluís Companys acollirà una actuació infantil a càrrec del grup “3/4 de 15”. Així els més petits de casa podran posar-se les seves disfresses i cantar i ballar. Com és habitual, serà obligatori l’ús de mascareta i el manteniment de la distància de seguretat.

Prèviament, la setmana del 8 al 12 de febrer tindrà lloc la “Setmana Boja”. Cada dia d’aquesta setmana tothom qui vulgui podrá seguir les consignes per a afegir un element diferent a la seva vestimenta. Les consignes es donaran des de les xarxes socials de la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Breda el dia anterior.

Celebra el Carnaval amb nostaltres!