PROGRAMA CARNAVAL 2023

BASES REGULADORES CARNAVAL 2023

CONVOCATÒRIA PER A LA PARTICIPACIÓ A LA RUA I BALL DE CARNAVAL 2023

SOL·LICITUD DE SUBVENCIONS PER ALS/LES PARTICIPANTS AL CARNAVAL DE BREDA 2023

Els propers 18 i 19 de febrer Breda celebrarà una vegada més el Carnaval. Un cap de setmana ple de festa i de color per passar-ho de la millor forma possible.

Per ajudar a sufragar part dels costos propis de la confecció de carrosses i comparses de Carnaval l’Ajuntament atorgarà una sèrie de subvencions amb l’objectiu d’incentivar la participació. Aquestes subvencions s’adjudicaran per ordre d’inscripció i fins a esgotar la partida pressupostària, de 2.000€. El termini d’inscripcions romandrà obert de l’1 al 16 de febrer. Es pot tramitar a través del servei electrònic E-TRAM del web municipal www.breda.cat. Per a més informació consultar a l’OAC de dilluns a divendres de 9 a 14h o al número de telèfon 972 870 012. Per altra banda, per participar al Concurs de Carnaval caldrà contactar amb un membre de la Comissió de Festes abans de l’inici de la Gran Rua.

Les carrosses participants rebran una compensació econòmica de 100€. En el cas de les comparses, la compensació per a les comparses de 10 o més persones serà de 50€ i per a les comparses de 5 a 9 persones serà de 25€. Per més informació es poden consultar les bases reguladores a l’inici d’aquest article.

El dissabte 18 tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval. A les 18.30h es farà la concentració de carrosses i comparses al carrer Gispert de Jàfer, punt d’inici del recorregut a les 19 hores. Tota la desfilada pels carrers de Breda estarà amenitzada amb la música de DJ Pepe. Un cop completada la rua hi haurà festa al Cercle Bredenc, amb Dj Pepe i Dj Ahuix per tancar la nit. A la festa hi haurà servei de barra i entrepans.

Al descans entre actuacions tindrà lloc el Concurs de Carnaval. El jurat estarà compost per un dels punxadiscos que actuaran, dos membres de la Comissió de Festes i dos membres encarregats del servei de barra. Hi haurà diversos premiats: el primer premi està dotat en 400€, el segon en 300€, el tercer en 200€ i un per a la millor disfressa individual o en parella en 100€.

El diumenge 19 serà el torn del Carnaval Infantil. A les 15.30h hi haurà una rua per la mainada. Sortirà des del Cercle Bredenc i anirà fins a la plaça Lluís Companys. Un cop allà, a les 16h tindrà lloc un espectacle infantil amb música, balls i molta diversió amb Escalifesta. Tot seguit hi haurà berenar per a la mainada.

Per altra banda, la setmana prèvia al Carnaval tindrà lloc la Setmana Boja. Del 13 al 17 de febrer l’Ajuntament i la Comissió de Festes donaran una sèrie de consignes per introduir un element de disfressa cada dia. Ja sigui una perruca, un element d’un color determinat a la roba o altres sorpreses. Per descobrir-ho caldrà estar atent a les seves xarxes socials. Totes aquelles persones que segueixin les consignes de la Setmana Boja poden compartir les seves fotografies amb l’etiqueta #carnavalbreda2023 i així tenir un recull de tots els participants.