Consulta tota la informació referent al Casal d’Estiu 2021 al següent enllaç: TRÍPTIC INFORMATIU

Aquest estiu l’empresa de lleure esportiu El Relleu juntament amb l’AFA de l’Escola Montseny i la UE Breda organitzen un casal esportiu al municipi per a nens i nenes d’entre 3 i 17 anys. El casal funcionarà del 27 de juny al 29 de juliol. També hi haurà l’opció d’apuntar la mainada al Casal del 29 d’agost al 2 de setembre.

Es dividirà en dues modalitats: una totalment dedicada al lleure i una altra centrada a la tecnificació de futbol, per a adquirir nous conceptes d’aquest esport i/o millorar els que ja es coneixen. En tots dos casos hi haurà múltiples activitats com poden ser gimcanes, acampades, jocs, altres esports, piscina i sortides a Salting Girona, a Port Aventura, al Camp Nou o al Tibidabo.

El període d’inscripció ja està obert. Per a formalitzar-la cal complimentar la butlleta que trobareu a l’inici d’aquest article amb la informació i la documentació adjunta adquirida, i lliurar-la a la seu de l’AFA de l’Institut-Escola Montseny cada dilluns i dimecres de 16.15h a 18h fins el 27 de maig. Per a més informació podeu consultar els canals de difusió de les entitats organitzadores i a través de WhatsApp al número de telèfon 619 762 098.