L’Espai Jove de Breda organitza un casal per a joves nascuts entre 2002 i 2007 entre el 2 i el 13 de juliol. El Casal Jove és una proposta de lleure educatiu amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte de l’Espai Jove durant els mesos d’estiu. Aquest casal està destinat específicament a joves en l’adolescència, creant un espai on es treballaran aspectes fonamentals del desenvolupament personal a aquestes edats, com un espai vivencial i creatiu com a mètode de coneixement i cohesió de grup; l’adquisició d’eines per a una millor gestió emocional i social de les relacions o el treball sobre la igualtat de gènere entre els i les joves de forma transversal en el conjunt de les activitats proposades.

L’horari d’activitat del casal serà tots els matins de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores. Està obert a un màxim de 20 places, un nombre reduït que permetrà desenvolupar millor les diferents activitats i dinàmiques que es portaran a terme. El preu del casal és de 50€. Per a inscriure’s cal portar la sol·licitud complimentada a l’OAC abans del 18 de juny. També es pot enviar a través del servei “E-TRAM” disponible al web municipal.

El programa d’activitats del Casal Jove inclou diverses activitats de lleure com jocs, gimcanes, o sortides a la piscina municipal 2 cops a la setmana. També es treballarà en el projecte “3 Voltes”, consistent en l’elaboració d’un vídeo-campanya sobre igualtat de gènere a partir de les reflexions dels i les joves i amb l’ajuda d’un/a professional. Finalment inclourà dos sortides fora del municipi: el 6 i 7 de juliol es farà una acampada de dos dies i una nit al terreny d’acampada Els Oms de Sant Feliu de Buixalleu i el 13 de juliol tindrà lloc una sortida a la platja de Blanes com a cloenda del casal.

A continuació trobareu tota la documentació relacionada:

FULL INFORMATIU I NORMATIVA

INSCRIPCIÓ

AUTORITZACIÓ I FITXA DE SALUT

AUTORITZACIÓ DE DRETS D’IMATGE