L’Espai Jove de Breda organitza de l’1 al 19 de juliol un casal per a joves nascuts entre 2002 i 2006. El Casal Jove és una proposta de lleure educatiu amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte de l’Espai Jove durant els mesos d’estiu. Aquest casal està destinat específicament a joves en l’adolescència, creant un espai on es treballaran aspectes fonamentals del desenvolupament personal a aquestes edats, com un espai vivencial i creatiu com a mètode de coneixement i cohesió de grup; l’adquisició d’eines per a una millor gestió emocional i social de les relacions o el treball sobre la igualtat de gènere entre els i les joves de forma transversal en el conjunt de les activitats proposades.

L’horari d’activitat del casal serà tots els matins de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores. Està obert a un màxim de 20 places, un nombre reduït que permetrà desenvolupar millor les diferents activitats i dinàmiques que es portaran a terme. En cas d’haver més demanda que oferta de places aquestes s’atorgaran per sorteig. El preu del casal és de 100€. Per a inscriure’s cal portar la sol·licitud complimentada a l’OAC abans del 17 de juny. També es pot enviar a través del servei “E-TRAM” disponible al web municipal.

El programa d’activitats del Casal Jove inclou diverses activitats de lleure com jocs, gimcanes, o sortides a la piscina municipal 2 cops a la setmana, una acampada de tres dies i dues nits a Can Moragues, a Riudarenes, i una sortida a la platja a Blanes.

A continuació trobareu tota la documentació relacionada:

DOCUMENTACIÓ INFORMATIVA, NORMATIVA, I FULLS D’INSCRIPCIÓ I AUTORITZACIÓ CASAL JOVE 2019