L’associació de músics de Breda ‘BRAM –Breda Acció Musical-’ organitza un cicle de concerts el proper 27 de gener a partir de les 20 hores al Centre Cívic. Sota el títol ‘Invasió Punk Rock 1.0’ actuaran diverses bandes vinculades a aquest estil musical i els seus derivats. Els escollits per al concert de dissabte són els grups ‘Llacuna’ de Sarrià de Ter i ‘Bècquer’ de Girona. Prèviament als concerts el DJ local ‘Freakman PD Events’ amenitzarà l’acte amb cançons clàssiques dels estils ‘Hardcore’ i ‘Punk Rock’.

L’activitat funcionarà amb el mètode de taquilla inversa, fet pel qual serà el propi espectador el que triarà la quantitat que pagarà al final de l’espectacle. La intenció de l’organització és que els assistents s’ho prenguin com una oportunitat per valorar tot el que comporta un muntatge escènic. Una nova fórmula de consum de cultura, adaptant l’oferta a totes les butxaques i creant una via de comunicació directa entre el públic i l’artista.

Aquest cicle de concerts serveix per a donar continuïtat al cicle ‘Ressopons Elèctrics’, celebrat el passat 4 de març al mateix escenari. En aquella ocasió van actuar els grups ‘Metalfetamina’ amb membres de Breda i Sant Celoni i els barcelonins ‘Dullboozer’, bandes vinculades al ‘Metal’.