L’associació de músics de Breda ‘BRAM –Breda Acció Musical-’ organitza un cicle de concerts el proper 24 de febrer a partir de les 20 hores al Centre Cívic 1 d’octubre. Sota el títol ‘Mojo Picón Night’ actuaran diverses bandes vinculades a la música ‘metal’ i estils derivats. Els escollits per al concert de dissabte són els grups ‘Death Above’ de Tenerife, ‘Dullboozer’ de Barcelona i ‘Metalfetamina’ amb components de diferents indrets del Montseny, entre ells Breda.

L’activitat funcionarà amb el mètode de taquilla inversa, fet pel qual serà el propi espectador el que triarà la quantitat que pagarà al final de l’espectacle. La intenció de l’organització és que els assistents s’ho prenguin com una oportunitat per valorar tot el que comporta un muntatge escènic. Una nova fórmula de consum de cultura, adaptant l’oferta a totes les butxaques i creant una via de comunicació directa entre el públic i l’artista.

Aquest cicle de concerts serveix per a donar continuïtat als cicles ‘Ressopons Elèctrics’ i ‘Invasió Punk-Rock 1.0’ celebrats el passat 4 de març de 2017 i el passat 27 de gener, respectivament.