El proper cap de setmana del 2 i 3 de juny, Breda celebrarà els actes de Vila Gegantera Gironina 2018. Per aquest motiu la circulació i l’estacionament de vehicles patirà diverses afectacions:

El dissabte i el diumenge estarà prohibit l’estacionament i la circulació de vehicles a la plaça de la Vila durant tot el dia.

DISSABTE 2: afectació a la circulació de vehicles a la plaça de la Vila, carrer Capellans i plaça del Convent amb motiu de la cercavila de gegantons.

DIUMENGE 3: afectació a la circulació de vehicles a diversos carrers de la població: plaça de la Vila, carrer Capellans, carrer Nou, carretera d’Arbúcies, carrer Sant Iscle, carrer Santa Victòria, carrer Sant Salvador, carrer Sant Josep, carrer Barcelona, plaça Doctor Rovira, carrer Prat, passeig de les Escoles, carrer Rovira, carrer Vescomtes de Cabrera i carrer Gispert de Jàfer amb motiu de les dues cercaviles de gegants que es faran de forma simultània, aplegant al voltant de 40 colles.

Aquests carrers restaran TALLATS a la circulació de vehicles durant tot el transcurs de les cercaviles, que pot allargar-se durant mitja hora en el cas de dissabte i de dues a tres hores en el cas de diumenge.

Per aquest motiu la Guàrdia Municipal demana la COL·LABORACIÓ dels veïns perquè el diumenge dia 3 no utilitzin els vehicles per anar al centre de la població si no és estrictament necessari.