L’Ajuntament de Breda lamenta i condemna profundament les detencions practicades al llarg del dia d’avui. Unes detencions exercides de forma il·legal, sense cap mandat judicial, que només busquen intimidar i coartar la llibertat dels ciutadans i ciutadanes d’aquest país. Els fets d’avui formen part d’una nova onada de repressió policial sense cap tipus de justificació ni cobertura legal.

Des de l’Ajuntament de Breda volem mostrar tot el nostre suport a totes i cadascuna de les persones detingudes en una operació il·legal, injusta, i que no s’ajusta de cap forma en un marc democràtic. En especial a l’Ernest Morell, treballador municipal, detingut a Breda aquesta tarda quan es disposava a dur a terme la seva feina. L’Ernest desenvolupa amb gran professionalitat la seva tasca de dinamitzador de l’Espai Jove de Breda. Un espai que s’ha convertit en un punt de referència per al jovent de la vila gràcies a les activitats que es practiquen dia a dia i del que l’Ernest n’és responsable des de la seva obertura.

És per aquest motiu que convoquem una concentració demà dijous 17 de gener a les 20 hores a la plaça de la Vila, com a mostra de suport a l’Ernest i a la resta de detinguts, i com a mostra de rebuig a actuacions repressives impròpies d’un estat democràtic.