Consulta el comunicat en format PDF: MESURES ECONÒMIQUES PRESES EN JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL 30 DE MARÇ

En relació a la pandèmia del virus Covid-19 i l’impacte sobre l’economia que pot ocasionar l’Ajuntament de Breda fa saber a tots els seus vilatans i vilatanes les mesures econòmiques preses a nivell municipal en la Junta de Govern Local celebrada el passat dilluns 30 de març:

  • Suspensió del cobrament de les taxes i rebuts municipals fins a nou avís.
  • Endarreriment del calendari fiscal del tribut de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI).
  • Reducció de la quota mensual de l’Escola Bressol El Petit Montseny i l’Escola Municipal de Música Càntir equivalent a la part proporcional al temps de prestació de servei.
  • Descompte de la taxa d’escombraries als bars, restaurants, comerços i altres locals amb activitat econòmica que hagin hagut de tancar arran de l’estat d’alarma equivalent a la part proporcional al temps que hagin hagut de mantenir el negoci tancat.
  • Descompte de la taxa d’ocupació de via pública als bars i restaurants que tinguin terrasses el temps equivalent al tancament ocasionat per la pandèmia.
  • Descompte de la taxa d’ocupació de via pública als marxants del mercat que no hagin pogut parar amb normalitat arran de l’estat d’alarma. Descompte equivalent al temps que estiguin sense prestar servei.

Des de les institucions es posa el màxim esforç per a pal·liar els efectes del Coronavirus a tots els nivells. Des de l’Ajuntament de Breda es vol fer arribar un missatge de tranquil·litat a tots els vilatans i vilatanes davant aquesta circumstància excepcional. Es demana a la ciutadania la màxima confiança i col·laboració sobre les mesures ja preses i que es poden prendre en els propers dies, així com agraïm l’esforç de tots per a fer front a aquesta emergència sanitària.