Aquestes últimes setmanes, i arran de la finalització de l’Estat  d’Alarma i del toc de queda nocturn, s’estan produint amb freqüència acumulacions de persones en l’àmbit de la plaça de la Bassa del Molí i zones immediates. Aquestes agrupacions provoquen enrenou i soroll a les immediacions, pertorbant el legítim descans dels veïns.

Des de l’Ajuntament de Breda i del cos de Policia Local es demana a la població que es respectin les franges nocturnes com a franges de descans i que les manifestacions d’oci que es produeixen a la via pública no interfereixin en el descans i tranquil·litat veïnal. La llibertat d’esbarjo i de lliure circulació no pot anar en detriment del legítim dret al descans nocturn. La llibertat individual acaba on comença la llibertat de l’altre.

Es recorda a la població que el consum de begudes alcohòliques en via pública està recollit com a infracció en les ordenances municipals, així com l’emissió de sorolls per sobre dels llindars permesos per ordenança municipal. No està permès l’ús d’aparells reproductors de música ni cap
tipus d’aparell amplificador. No cal recordar que el consum i tinença de substàncies estupefaents també està penat per llei.

Com a mesures complementàries a la crida pública al manteniment de l’ordre públic l’Ajuntament de Breda, consensuat amb el cos de Policia Local, ha decidit que la Plaça de la Bassa del Molí i el parc infantil restaran tancats al públic els divendres i dissabtes de 22.00 h a
06.00h
, evitant així la concentració de gent en aquest punt calent. La zona d’aparcament públic limítrof serà zona restringida per a vehicles a partir de les 22.00 h del divendres i del dissabte.

Aquestes mesures entraran en vigor el proper divendres dia 25 de juny i s’allargaran fins a nou avís. Les zones afectades pel tancament restaran sotmeses a vigilància permanent per part de l’Autoritat pública.