El Ministeri de Sanitat ha confirmat que la regió sanitària de Girona passarà a la fase 1 del pla de desescalada a partir del proper dilluns 18 de maig. Aquest canvi comporta un relaxament del confinament actual, i per tant la reobertura d’alguns serveis. La Biblioteca Municipal és l’equipament que obrirà les seves portes a partir del proper dilluns.

La reobertura, però, es durà a terme seguint diverses limitacions i precaucions per poder complir amb les mesures de protecció, seguretat i distància social requerides i necessàries:

  • Obertura amb horari limitat: la Biblioteca Municipal obrirà només tres dies per setmana, dilluns i dijous de 16h a 19.30h i dimecres de 10h a 13h.
  • Atenció amb cita prèvia: caldrà demanar cita per fer ús dels serveis de l’equipament. Es pot fer enviant un correu electrònic a la direcció biblioteca@breda.cat o al número de telèfon 972 87 15 70.
  • Només préstec o devolució de documents: la resta de serveis no es donaran. Si es necessita consultar algun document que no es pot extreure de la biblioteca es disposarà d’un temps limitat. El personal de la Biblioteca Municipal informarà de com dur a terme el tràmit.
  • Adopció de mesures de protecció: cal seguir les mesures de protecció recomanades per les autoritats, fer ús de mascareta i guants i guardar una distància de 2 metres en cas de trobar-se altres persones.