Consulta el comunicat en format PDF: SUSPENSIO DE LA FIRA DEL MONESTIR I LA FESTA DE L’AJUST 2020

Els propers dies 2 i 3 de maig estaven previstes a Breda les celebracions de la Festa de l’Ajust  i la 5a edició de la Fira del Monestir. Malauradament, la situació actual de pandèmia i estat d’alarma no permet fer previsions a un mes vista ni deixa marge per a la preparació d’aquesta mena d’esdeveniments.

En la Junta de Govern de dilluns 30 de març, l’equip de govern de l’Ajuntament de Breda va decidir suspendre les celebracions associades a la Festa de l’Ajust i l’edició programada de la Fira del Monestir, atès que no es pot saber si en les dates previstes s’haurà aixecat el confinament ni si, en cas d’haver estat aixecat, es permetrà la celebració d’activitats que comportin una concentració de persones més alta de l’habitual.

L’Ajuntament de Breda demana comprensió a totes les persones implicades per aquesta decisió provocada per fets aliens a la seva voluntat i emplaça a tots els bredencs i bredenques a participar més activament en les altres activitats que es programin amb posterioritat, quan la situació ja hagi estat normalitzada.