El proper 29 de desembre el Cercle Bredenc i Dones de Breda tornen a organitzar de forma conjunta un concert per a acomiadar l’any de la millor manera. A partir de les 21 hores la sala gran del Cercle Bredenc acollirà el concert de La Principal de La Bisbal, que oferirà un repertori centrat en la música popular, tant d’autor com tradicional. L’actuació s’allunyarà dels clàssics concerts de Festa Major de l’orquestra, que sortirà a l’escenari en formació de cobla oferint un concert acústic. Entre els diferents estils s’hi troben obres líriques, cançons populars, nova cançó i temes clàssics en instrumental.

Les entrades tenen un preu de venda de 8€ si es compren de forma anticipada i de 12€ a taquilla. Ja es poden comprar als comerços Santa Anna Moda, Rosa Perruquers i Bar El Pati, així com contactant amb els membres de la junta directiva del Cercle Bredenc i a l’OAC. Per altra banda, l’entrada infantil que comprèn els nens i nenes d’entre 8 i 14 anys és de 5€.

La col·laboració entre el Cercle Bredenc i Dones de Breda es produeix des de fa diversos anys amb la celebració del Concert de Sant Esteve. Enguany hi ha hagut un canvi de format, canviant la data, ja que passa del dia de Sant Esteve a un més proper al cap d’any i programant-lo a la nit i no al vespre com en edicions anteriors.