El proper dimarts 26 de desembre a partir de les 18 hores l’església parroquial de Santa Maria acollirà el Concert de Sant Esteve. Aquest any la cita servirà per a tornar a gaudir una vegada més d’un dels espectacles del festival musical La Fàbrica de Lied, que any rere any porta diferents propostes de música clàssica a diferents localitats del Baix Montseny.

En l’edició d’enguany es presentarà l’espectacle ‘Maria Antònia Iglesias & friends’, que servirà com a homenatge a la pianista. A més de la seva presència, comptarà amb les actuacions de Dolors Artiola, Marta Alsina i Idoia Rodríguez al piano i les veus de la mezzosoprano Dolors Bruguera i el tenor Jordi Mas.

El preu de l’entrada és de 5€. Es poden aconseguir de forma anticipada a l’OAC i la llibreria El Trèvol. També es troben a la venda per internet a través del portal www.ticketea.com. Tothom qui vulgui també podrà gaudir després del concert d’un sopar a la Fonda Montseny. L’entrada al concert més el sopar té un preu de 25€, que es pot aconseguir als mateixos punts de venda.