El proper diumenge 25 de novembre a partir de les 17 hores l’església de l’antic Monestir de Sant Salvador de Breda acollirà un any més un concert del Circuit de Lied del Montseny, que enguany arriba a la seva 8a edició. El concert d’aquest any es titula “Sonata inacabada”, i serveix com a homenatge a Rosa Sabater, pianista i pedagoga, que va morir l’any 1983 en un accident aeri just quan es trobava a la seva plenitud creativa i amb una carrera internacional consolidada. Les entrades tenen un preu de 10€ i ja es poden trobar de forma anticipada a l’Estanc Rodà i a www.ticketea.com. El dia del concert es podran adquirir entrades a taquilla mitja hora abans de l’inici del concert.

La mezzosoprano Mercè Bruguera i el pianista Miquel Jorba seran els intèrprets d’un concert biogràfic que repassarà l’obra de Rosa Sabater. El mateix Miquel Jorba, autor de la biografia de Sabater “Sonata inacabada”, la descriu “una intèrpret capaç de provocar veritables experiències musicals d’una gran intensitat emocional”. Durant el concert, Jorba compartirà detalls de la figura de Sabater i de les seves trobades amb l’objectiu que el públic pugui conèixer millor la pianista, tant des del vessant musical com el vessant biogràfic.

“Sonata inacabada” serà el sisè dels nou concerts programats a la 8a edició del Circuit de Lied “En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny”, que tenen lloc entre els mesos d’octubre de 2018 i febrer de 2019 a 9 municipis de l’entorn del massís del Montseny. El cicle és una iniciativa que té com a objectiu popularitzar el gènere de música clàssica “lied” a través de la seva connexió amb elements del patrimoni històric i natural de Catalunya. S’han programat autors com Schumann, Brahms, Liszt, Toldrà, Granados o Montsalvatge interpretats per a músics catalans amb carreres destacades.