El proper dissabte 30 de novembre a partir de les 18 hores l’església de l’antic Monestir de Sant Salvador de Breda acollirà un any més un concert del Circuit de Lied del Montseny, que enguany arriba a la seva 9a edició. El concert d’aquest any es titula “Prometheus”, i serveix com a homenatge a Joan Tomàs, músic del cançoner popular. Les entrades tenen un preu de 10€ i ja es poden trobar de forma anticipada a l’Estanc Rodà i a www.entradium.com. El dia del concert es podran adquirir entrades a taquilla mitja hora abans de l’inici del concert.

El baríton Oriol Mallart i la soprano Maite Mer acompanyats per la pianista Viviana Salisi interpretaran un repertori que pren com a nom el lied “Prometheus” de Franz Schubert i amb lletra de Wolfgang von Goethe. A partir del text de Goethe, que explica la història del personatge mític Prometeu, el concert farà viatjar els assistents a l’antiga Grècia, amb els comentaris de l’especialista Dolors Clota i la participació d’alumnes dels instituts Montsoriu d’Arbúcies i Tordària de Tordera, que posaran forma i moviment a les antigues històries

“Prometheus” forma part de la 9a edició del Circuit de Lied “La Fàbrica de Lied”. El cicle és una iniciativa que té com a objectiu popularitzar el gènere de música clàssica “lied” a través de la seva connexió amb elements del patrimoni històric i natural de Catalunya. S’han programat autors com Schumann, Brahms, Liszt, Toldrà, Granados o Montsalvatge interpretats per a músics catalans amb carreres destacades.