Aquest diumenge al matí l’Associació de veins vilatans de Breda va celebrar la 14a edició del concurs de pintura ràpida de Breda i rodalies. 27 participants adults i 4 infantils van pintar en un matí els millors paratges de la Vila i els seus voltants. Un matí en el que els participants van plasmar amb la seva pintura unes imatges de Breda amb gran bellesa. L’acte de lliurament de premis es va celebrar al Centre Cultural ‘Els Forns’, on el Taller De Músics De Breda va posar la nota músical amb una actuació en directe.

Jordi Torrent va ser el guanyador del primer premi, valorat en 500€. El segon, de 400€, va ser per a Narcís Sala. Josep Plaja va emportar-se 350€ gràcies al tercer premi i Alejandro Miras, quart, va guanyar una acuarel·la valorada en 300€. En el concurs infantil Marc Colomé, Nora Julià i Roger Haro van ser els tres premiats, guanyant lots de dibuix.

Les obres quedaran exposades al Centre Cultural ‘Els Forns’ fins el proper 2 d’octubre. Alguns dels pintors han posat els quadres a la venda. Els interessats poden visitar l’exposició els dissabtes de 9.30 a 13.30 i de 16 a 19 hores i els diumenges de 9.30 a 13.30 hores.

Aquí podeu veure algunes imatges de l’acte: