La diada de Sant Jordi s’acosta cada vegada més i amb ella una nova edició del concurs literari juvenil de la Selva Sud. Ja s’ha obert el termini de presentacions d’una nova edició del concurs, que finalitza el proper 6 d’abril. Repartits en diferents categories, els joves d’entre 12 i 30 anys dels municipis que conformen l’àmbit de la Selva Sud poden participar en un concurs que repartirà 800€ en premis. D’aquesta manera, tots els joves dins d’aquestes edats dels municipis de Breda, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Hostalric i Massanes podran participar en les categories de prosa i de vers lliure.

Com a novetat d’enguany s’amplia el ventall d’edat que dóna dret a participar en el certamen. En concret, amb la creació de la categoria A1, en la que participen joves nascuts els anys 2002 i 2003, l’edat mínima per concursar és de 12 anys, quan fins ara no es podia fins els 14.

Cada participant només podrà presentar un text a cada categoria. Una de les condicions és que no es poden presentar treballs premiats en qualsevol altre concurs anterior al gener del 2016. En el cas de Breda, els treballs presentats al concurs s’han de lliurar a l’OAC de dilluns a divendres de 8h a 15 h. El proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es procedirà a fer el veredicte i el lliurament de premis a la sala d’actes de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, a les 7 del vespre.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs aquí: Bases concurs literari Selva Sud 2016

  • Presentació de Treballs: OAC Breda
  • Horari: 8.00h-15.00h. Fins el 6 d’abril