En els darrers dies s’ha procedit a la millora de dues instal·lacions esportives del municipi, el camp d’esports municipal i la pista poliesportiva de l’Escola Montseny. Aprofitant una menor activitat d’aquests equipaments a causa de les festes nadalenques s’han realitzat dues actuacions per tal de millorar les condicions de les mateixes.

Xarxes de protecció al camp d’esports municipal

Actualment s’han instal·lat dues xarxes per aturar pilotes a les zones de gol a les porteries de futbol 7 situades a la banda dels vestidors. Les proteccions consten d’una xarxa de nylon de 25 metres de llarg i 7 metres d’alçada. Per a una correcta estabilització de la mateixa l’estructura es completa amb pals i travessers metàl·lics galvanitzats. D’aquesta forma es garanteix la rigidesa i sujecció suficients per al seu bon funcionament. Aquestes dues xarxes de protecció evitaran que moltes pilotes surtin fora del camp per aquella zona a causa de la poca alçada del mur del recinte, provocant una nombrosa quantitat de pilotes perdudes cada temporada.

Cistelles de minibàsquet a la pista de l’Escola Montseny

La pista poliesportiva de l’Escola Montseny augmentarà els seus usos gràcies a la instal·lació de dues cistelles de minibàsquet. Les cistelles estan formades per un pal de ferro galvanitzat recobert d’un coixí de protecció i un tauler de polièster. L’anella es troba situada a 2,70 metres d’alçada.

Després que el passat octubre s’adeqüés la pista per a entrenaments d’hoquei patins i patinatge artístic, la instal·lació d’aquestes dues cistelles permetrà més possibilitats d’ús de la pista, tant per a la programació d’activitats a l’assignatura d’educació física com d’extraescolars, així com per jugar quan els alumnes del centre facin el seu temps d’esbarjo.