El proper divendres 3 de novembre a les 19.30 hores es celebrarà a la sala polivalent del Centre Cívic la conferència emmarcada en la campanya de la Fundació La Marató de TV3 per a donar a conèixer el tema de La Marató 2017, que destinarà la quantitat recaptada a la lluita contra les malalties infeccioses. El doctor Enric Fericgola serà l’encarregat de donar més informació sobre aquest tipus de malalties, que causen una de cada tres morts al món.

Així, Breda s’adhereix a la campanya, que porta a centres cívics, biblioteques i centres educatius de secundària de tot el país aquestes xerrades impartides per professionals de la medicina dins de la promoció social prèvia a La Marató. Aquest cicle de conferències que es desenvolupa entre els mesos d’octubre i desembre que serveix per a donar a la ciutadana la màxima informació sobre la malaltia o malalties que es tractaran a l’edició corresponent, de la mateixa manera que busca despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

La Marató de TV3 arriba a la seva 26a edició el proper 17 de desembre. Des de l’any 1992 cada edició de La Marató serveix per a recaptar fons per sensibilitzar la societat i impulsar la investigació biomèdica sobre les malalties tractades en el programa. Gràcies als més de 163 milions d’euros recaptats fins ara s’ha pogut finançar fins a 757 projectes per a avançar en el coneixement, la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’un ampli grup de malalties.