Aquest divendres 17 de novembre a partir de les 20 hores, la sala polivalent del Centre Cívic acollirà una conferència sobre l’edició del 2017 de “La Marató”, organitzada per Dones de Breda. L’acte comptarà amb la presència del psicòleg Enric Font, que explicarà les claus per a conèixer les malalties infeccioses causants d’una de cada 3 morts al món i que serà temàtica de la 26a edició de “La Marató” que tindrà lloc el proper 17 de desembre.

Aquest cicle de conferències que es desenvolupa entre els mesos d’octubre i desembre serveix per a donar a la ciutadana la màxima informació sobre la malaltia o malalties que es tractaran a l’edició corresponent, de la mateixa manera que busca despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Des de l’any 1992 cada edició de La Marató serveix per a recaptar fons per sensibilitzar la societat i impulsar la investigació biomèdica sobre les malalties tractades en el programa. Gràcies als més de 163 milions d’euros recaptats fins ara s’ha pogut finançar fins a 757 projectes per a avançar en el coneixement, la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’un ampli grup de malalties.