El proper diumenge 23 d’octubre tindrà lloc la cursa “Corre per les mames” organitzada per la Fundació Oncolliga Girona en un total de 22 poblacions, entre les quals es troben Breda i Riells i Viabrea. La sortida serà a les 9h des del Poliesportiu Municipal de Breda, que serà també el punt d’arribada. La cursa té un recorregut de 7,5 Km, que es poden fer corrent o caminant i que passará per punts emblemàtics de les dues poblacions com la Font de la Pintoresca o l’ermita de Sant Llop.

Es tracta d’un esdeveniment per recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. La participació a la cursa inclou un donatiu de 10€ que es destinarà íntegrament al projecte “Guapes i Valentes” de la Fundació Oncolliga Girona. Aquest programa té com a objectiu crear una xarxa de banc de perruques solidàries arreu del territori gironí per a que les persones que pateixen la caiguda del cabell derivada dels tractaments oncològics
puguin optar per aquesta solució amb un cost assequible i que, alhora, se sentin acompanyades en tot el procés.

Per participar a la cursa cal inscripció prèvia que es pot fer en l’enllaç que trobareu al final d’aquest article. També es pot fer la inscripció al Centre Cívic 1 d’Octubre els dies 27 i 28 de setembre de 18.30h a 20.30h. Totes les inscripcions que es facin abans del 10 d’octubre rebran una samarreta commemorativa amb la que es pretén tenyir de rosa, color que simbolitza la lluita contra aquest càncer, tots els pobles on es celebra la cursa. Es podrà recollir el mateix dia de la inscripció per a qui ho faci de forma presencial al Centre Cívic 1 d’Octubre o el mateix dia de la cursa a partir de les 8h per a qui s’inscrigui per internet.

INSCRIPCIÓ CORRE PER LES MAMES